Organizacija događanja/event managemant

Organizirali smo razna događanja bez obzira na zahtjevnost - od državnih priredbi (otvaranja auto-cesta, mostova...), velikih zabavnih manifestacija (razni festivali i priredbe, među kojima i Porin za vrijeme kojega nam je bura srušila dvoranu/šator...) sve do manje zahtjevnih klijenata (od organizacije proslava u tvrtkama do vjenčanja).

 

Prigodom otvaranja auto-ceste Zagreb-Zadar osmislili smo i realizirali događanja koja su bila djelom državnog protokla, ali su idejom i pomakom u realizaciji odskočila od uobičajenih normi za takvu vrst svečanosti. Sličnim pristupom realizirali smo i otvorenje dionice od Zadra do Splita.

 

Među zahtjevnijim projektima izdvajaju se otvaranje mosta u Dubrovniku, svečanost otvaranja tvornice za preradu staroga željeza CIOS u Zagrebu, otvorenje zgrade HAK-a, otvorenje marine u Tribunju, a imamo i višegodišnje iskustvo u organizaciji svečanosti povodom otvaranja i održavanja različitih sajamskih priredbi (Zagrebački velesajam...).

 

Istaknuli smo se i u organizaciji Večernjakove ruže, također zahtjevnoga projekta koji podrazumijeva visoku razinu međutimske suradnje uz izravni tv-prijenos. Prigodom proslave petog rođendana Jutarnjeg lista organizirali smo čitav niz svečanosti (po regijama i središnju svečanost u Zagrebu). U prigodi 40-te obljetnice INE organizirali smo veliki koncert na Trgu bana Jelačića, a izdvajamo i proslavu 40-godišnjice osvajanja kupa velesajamskih gradova koju smo organizirali za Nogometni klub Dinamo.

 

Kao glavni producenti za Poglavarstvo Grada Zagreba organizirali smo više dočeka nove godine, dočeke naših uglednih sportaša na glavnom gradskom trgu u Zagrebu.

 

Tvrtka Pama-kod bila je izvršni producent brojnih velikih glazbenih manifestacija. Nekoliko godina organizirali smo dodjelu glazbene nagrade PORIN kao i nekoliko Hrvatskih radijskih festivala. Sudjelovali smo u organizaciji Zagrebačkog festivala te priredbe povodom otvorenja turističke sezone u Makarskoj pod nazivom 'Pozdrav ljetu'.

 

 

 


Izrada scenografije

Od osnutka, 1992. godine, osmislili smo i izradili na stotine scenografija za razne priredbe i emisije.

Izrada scenografije podrazumijeva iznimnu fleksibilnost i prilagodljivost za uvjete u kojima se realizira, vrst priredbe/emisije, način realizacije (izravni tv-prijenos), uvjete realizacije (vanjski prostori, studiji, tvornice...). Brojna scenografska rješenja svojim su idejnim rješenjima bila potpuni odmak u moderno i drugačije pa ih je stručna javnost uglavnom hvalila. Za televizijske kuće u Hrvatskoj izradili smo brojne scenografije, a naša su scenografska rješenja uspješno izvezena i u Sloveniju i Crnu Goru.

 

Scenografska rješenja radili smo i za brojne modne revije, koncerte, korporativna događanja, izbore ljepote, festivale, sajmove. Posebnost našega pristupa kojim uvažavamo posebnosti svakoga klijenta i ne radimo u uobičajenim „okvirima" uvjetovala je da su brojni klijenti naši višegodišnji partneri i rado nam se vraćaju.

 

 

 Najam opreme

- najam bina

- najam krova

- najam razglasa

- najam rasvjete

- najam skele

- najam stolova,barskih stolova, konferenciskih stolova, stolica, presvlaka za stolice, stolnjaka....

- najam dekoracija, vaza, namještaja

- najam rekvizite

- najam opreme za vjenčanja

- najam scenografije (blende,platna, govornice,podesti....)